Vorige maand November 2018 Volgende maand
M D W D V Z Z
week 44 1 2 3 4
week 45 5 6 7 8 9 10 11
week 46 12 13 14 15 16 17 18
week 47 19 20 21 22 23 24 25
week 48 26 27 28 29 30

Activiteiten

Geen evenementen
ambassadeur van het landschap
ambassadeur van het landschap
Erkend leerbedrijf
Tarieven

Prijs voor vissen per persoon optie 1

 

Per persoon wordt 2 kg vis uitgezet bestaande uit:

per persoonn 1 kg regenboogforel en 1 kg zalmforel

 
Van 08.00 -- 12.00 € 20,00
Van 13.00 -- 17.00 € 20,00
Van 17.30 -- 22.00 € 20,00
kinderen t/m 12 jaar* € 10,00
(prijswijzigingen voorbehouden)  
* bij kinderen wordt maar 1 kilo regenboogforel uitgezet  
   
   
   

 

Extra optie 3
Extra 2 kg Zalmforel per persoon
Prijs per persoon per dagdeel is € 25,00
 
 
Huur hengel per persoon: €7,50 + €10 borg

 

Wij hebben ook groepsarrangementen (met lunch of barbecue) en tevens is het mogelijk om een hele vijver te huren

 

Huur vijver met 20 kg Regenboogforel € 190,- (halve dag) voor 10 personen
Komen er meer dan 10 personen, dan betaalt u per persoon 19 euro extra en wordt er per persoon 1 kilo regenboogforel en 1 kilo zalmforel extra uitgezet.
 
Huur vijver met 30 kg Regenboogforel € 285,- (halve dag) voor 15 personen
Komen er meer dan 15 personen, dan betaalt u per persoon 19 euro extra en wordt er per persoon 1 kilo regenboogforel en 1 kilo zalmforel  extra uitgezet.
 
Uitzetten zalmforel per 2kg € 25,-
Huur hengel per persoon € 7,50- + €10,00 borg

 

prijswijzigingen voorbehouden.

 

Forel meenemen of ruilen

U kunt uw gevangen forel meenemen of omruilen voor gerookte forel kan ook.
Voor het ruilen van forel gelden de volgende regels:

  • De gevangen forel moet gekoeld ingeleverd worden. Als dit niet het geval is kan deze geweigerd worden. Een emmer met flesjes ijs kunt u bij ons lenen.
  • Kosten voor het omruilen van schoongemaakte forel voor gerookte forel bedragen 4 euro per kilo.
  • Het omruilen van 2 niet-schoongemaakte forellen voor 1 gerookte forel is gratis.
  • Het laten schoonmaken van een forel kost 0,50 eurocent per forel.